SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Information från Valberedningen
2022-03-23 12:28
Sammanfattning från möte med Valberedningen 220316 på Hotell Scheele. Nästan samtliga lag var representerade av föräldrar och lagledning, totalt ett 20-tal personer + valberedningen. Valberedningen berättade om syftet med mötet och varför vi även jobbar med att tillsätta vakanser förutom själva valberedningsarbetet på uppdrag av styrelsen. Valberedningen sammanfattar mötet och dokumentationen skickas ut i lagen av lagledare och deltagare från respektive lag sprider informationen i lagen.
 
Det lyftes även frågor som valberedningen kommer att lämna vidare till styrelsen att besvara, tex. när ska motioner till årsmötet (som är i juni, kommer utlysas) lämnas till styrelsen och när förälder behöver bli stödmedlem för att få rösta på årsmötet (vilket är otydligt på hemsidan). Deltagarna på mötet framförde även önskemål om att styrelsen ska synas mer i lagen, många vet inte vilka de är, något för nya styrelsen att ha med sig inför kommande säsong.
 
Följande poster behöver tillsättas i KHC
 
Till styrelsen:
Styrelseledamöter 4-5 personer
Oklart med kassören som har ett år kvar
Valberedning, 2-3 personer
 
Ordförande på omval: Anders Näsström
Ledamot vald på två år, ett år kvar: Mika Lindgren
 
Utanför styrelsen (som jobbar på uppdrag av styrelsen) behövs även:
DAIF    DAIF - Svenska Ishockeyförbundet (swehockey.se)
 
Utbildningsansvarig
 
Ansvarig TKH
 
Tävlingsansvarig
 
Bidragsansvarig
 
Eventansvarig
 
Personer till Sportgrupp både ungdom och senior (helst utan egna barn eller närstående i respektive grupp, kräver hockeykunskaper)
 
Vid frågor, funderingar eller förslag på personer för vakanta poster tveka inte att kontakta Valberedningen enligt nedan.
 
Med vänlig hälsning/
 
Fia Melander minkmamman@gmail.com

Nyhetsarkiv
 
Köping hockey sommar hockeyskola Huvudpartner
Köping HC på Facebook
Hockeybutiken
Köping HC Sponsorer