SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Köping HC J18

 

 
Vad händer i Juniorleden
2021-05-05 18:10

Hej alla

Efter vårt upptaktsmöte med juniorerna har vi lagt fram en grov skiss hur det kommer att se ut.

 

Vi vet att det kommer bli några spelare som rör på sej både till och från klubben.

Vi jobbar fortfarande på tränare ( inget klart dock ) vår tanke är att A lag och Juniorlag kommer att jobba väldigt nära varandra och där vår juniorgrupp kommer erbjudas att träna med vårt

representationslag under säsongen förutsatt att spelarunderlaget tillåter detta.

 

Klubbens har idag anmält både J18 och J20 till seriespel vilket innebär att två träningsgrupper kommer tillämpas och där det behövs minst 20 utespelare per träningsgrupp för att få kvalitet på övningar.

Nivåanpassning kommer att tillämpas vilket innebär att utlåning mellan grupper kommer ske både för träning och match.

 

Vi har nu startat med försäsongsträning för våra juniorer där kallelser har skickats till ALLA och träningstider står i lagens respektive kalendrar.

 

Vi har även gjort klart med samarbete i seniorsammanhang detta gäller i första hand våra äldre spelare men som sagt nivåanpassning tillämpas.

 

Köping HC Juniorerna hälsar alla, gamla som nya, välkomna till en ny säsong.

 

Sportansvarig Köping HC

Sommarfysen igång!
2021-05-03 18:19

Nu kör juniorerna sommarfys. Fystränare Hedin meddelar att vi börjar med två gånger i veckan innan gradvis upptrappning

Upptakt Juniorerna
2021-04-28 10:26

Hej alla

Vi har nu haft upptaktsmöte med juniorerna och lagt fram den grova skissen inför kommande säsong. Vi vet att det alltid sker viss rörelse av spelare och avsikterna nedan gäller förutsatt att spelarunderlaget är ungefär som det ser ut idag, ca 35-40st juniorspelare födda 2005-2001.

Klubbens avsikt är att vi ska ha både J18 och J20 anmälda till seriespel. Två träningsgrupper där det kommer behövas minst 20 utespelare per grupp för att få kvalitet på övningar. Detta kommer innebära att utlåning mellan grupper kommer ske, både för träning och match. J18 kommer förstärka J20 på matcher samt J20-spelare födda -03 kommer göra detsamma för J18. Nivåanpassning sker i samråd mellan huvudtränarna i respektive lag.

Vi har förhoppning att kunna samarbeta med seniorlag i Div3 och ev Div2 för att kunna erbjuda främst våra -01:or träning och ev spel i seniorhockey. Vi kommer även ha dialog med vårt eget A-lag.

Försäsongsträning startar med Dan Hedin från nästa vecka. Tider läggs in i kalenderna och kallelser skickas ut. Svara på dessa så vi kan förbereda träningen på ett säkert sätt.

Ledarsidan är inte klar, men det finns förhoppningar att det ska lösa sig under kommande veckor. Så här ser det ut just nu:

J18
Huvudtränare: Vakant
Ass: Patrik Saarenketo
Material: Jesper Persson, Andreas Eriksson
Lagledare: Tobias Berglöw

J20
Huvudtränare: Vakant
Ass: Vakant
Material: Dan Hedin, Lars Andersson, Kenneth Björklund
Lagledare: Vakant

Vi har varit i kontakt med flera klubbar i regionen för höra deras planer och även aviserat att vi söker spelare i alla åldrar.

Köping HC Juniorerna hälsar alla, gamla som nya, välkomna till en ny säsong.

Träning J18
2021-02-05 17:28

Nu har vi fått besked från kommunen,  J18/J20 får börja träna igen. Födda 01 får träna ifall dom har tillhört laget sen tidigare.


Nästa vecka fattas beslut kring träningsmatcher.


Ingen skillnad gällande omklädningsrummen än.


Peter Bärehag uppdaterar istidsschemat med tider för J18/J20.

//Lagledningen 

Senast informationen gällande Juniorerna
2021-02-05 08:25
Folkhälsomyndigheten har idag meddelat att de från den 6 februari öppnar upp möjligheten för våra äldre ungdomar att idrotta både inom- och utomhus.

Svenska Ishockeyförbundet ser väldigt positivt på beslutet och att flera av våra aktiva ges möjlighet att utöva ishockey samt att myndigheten hörsammat behovet och nyttan av rörelse för folkhälsan. Vi håller nu en löpande dialog med Riksidrottsförbundet om hur det här beslutet påverkar oss som idrott.

Exakt hur förutsättningarna kommer se ut ber vi att få återkomma om då vi fått ta del av de Allmänna råd och rekommendationer som Folkhälsomyndigheten nu kommer arbeta fram.

Vi återkommer snarast

//Lagledningen

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Köping Hockey Club, 29/03 10:04 
Köping Hockey Club, 15/03 08:29 
Köping Hockey Club, 14/03 11:53 
Köping Hockey Club, 05/03 18:32 
Köping Hockey Club, 05/03 14:55 
Köping Hockey Club, 05/03 12:30 
 
Köping hockey sommar hockeyskola Huvudpartner
Köping HC på Facebook
Hockeybutiken
Köping HC Sponsorer