SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Köping Hockey Club
BLI MEDLEM
Carlsson förlänger📝✍️
2021-05-14 09:53

Lagom till fredagskaffet släpper vi ännu en kontraktsförlängning! 📝✍️Denna gången handlar det om Lukas Carlsson. 


Lukas har valt att förlänga med KHC över säsongen 21/22. Lukas kom till oss under fjolåret från Kumla hockey och hann med 16 matcher i den blå/vita dressen. 

 

Lucas är en spelare som har mycket hockey i sig med fina hockeykvaliteter såsom skott och blick för spelet. Vi tror och hoppas att nu när Lucas är med från start kommer han ta ytterligare kliv i sin utveckling. KHC är glada över att han har valt att fortsätta sin resa med oss! 

Kevin förlänger!
2021-05-12 09:17

Lagbygget inför säsongen 21/22 fortsätter! En till spelare förlänger.


Kevin Jansson har valt att förlänga ett år till med KHC. Kevin är en duktig allround back med fin skridskoåkning och blick för spelet. En spelare som är nyttig i egenzoon och har en väldigt god tajming i gap- control.

 

Kevin kom till KHC till fjolåret från div2 laget Hallstahammar och många fans var nyfikna på den nya backen, dock fick KHC- fansen enbart se Kevin i action ett fåtal ggr under träningsmatcherna innan en handledsskada satte punkt för resten av säsongen.

KHC är glada att Kevin har valt att förlänga och tror och hoppas att han kommer utvecklas ännu mera och växa in i div1 kostymen successivt. En spännande back att följa i vinter som besitter fina hockeykvaliteter. 

Jonas är redo✍️📝
2021-05-11 17:02

BOOM🔥 Jonas är KLAR💙💙💙


Supermålvakten Jonas Eneroth förlänger med KHC! KHC- fansen kommer få se sin vägg minst 1 säsong till!


Jonas växte under fjolåret och blev en fenomenal nyckelspelare för Köping HC och många matcher hade laget Jonas att tacka för. Med sin räddningsprocent på dryga 93% var han en av hockeyettans absoluta bästa målvakter. Många runt om i hockeysverige trodde nog att Jonas skulle signa ett kontrakt högre upp i seriehierarkin men väljer alltså nu att förlänga med KHC.

 

Jonas har tillhört KHC de tre senaste säsongerna och under tiden vuxit till en gigant bak i målet och även som en ledande spelare utanför isen, en förebild för många, i synnerhet i Köping Hockey. Jonas stod i mål merparten av matcherna ifjol och trotts stundtala krämper var han en vägg som KHC:s sista utpost. 

 

Köping hockey är otroligt glada och stolta att kunna presentera Jonas som förlängning och att Jonas valt att välja klubb med hjärtat. Med en sådan kvalificerad målvakt som Jonas är har man möjlighet att skörda stora framgångar som lag. 

#KHC💙💙

NOTAN ÄR KLAR!
2021-05-09 20:08

Helgens sista smällkaramell! 📝✍️


KHC har gjort klart med ytterligare en förlängning, denna gång handlar det om den egenfostrade trotjänaren Emil Norstedt.

 

Notan har valt att signera för sin 8:e raka säsong för moderklubben. Den skridskostarka backen har gjort över 200 div 1 matcher, ett imponerande facit. Notan är en viktig spelare att ha i laget och är en back med en mycket fin skridskoåkning som gillar att ta upp puck i banan. Trotts sin fina skridskoåkning är han nog mest känd hos KHC- fansen för sitt fysiska spel över hela banan. Notan spelade med ett ökat självförtroende och tog ett stort kliv framåt i sin utveckling ifjol och blev en ledare på isen såväl utanför isen. KHC är glada att en sådan rutinerad spelare har valt att signera inför säsongen 21/22. 

Jugga förlänger!
2021-05-09 11:21

 

Kontraktsförlängning📝✍️

KHC har gjort klart med den egenfostrade trotjänaren Martin Jörgensen inför säsongen 21/22. Martin har minst sagt ett gediget div 1 cv med 10 års erfarenhet av ligan, senaste 6 säsongerna har han tillhört moderklubben Köping HC. 

 

Martin är en väldigt stor back som är nyttig i defensiven och är tung att möta för motståndarna. KHC är glada att försvarsgeneralen har valt att förlänga med moderklubben. Jugga brukar ha en tongivande roll  utanför isen och tala för gruppen och sätter alltid laget före jaget. En ledare såväl på isen som utanför.

Nyförvärv nr 2 klart!
2021-05-08 20:31

Dags att presentera nästa nyförvärv! Viktor Burman är klar för KHC för säsongen 21/22📝✍️


Den vindsnabba forwarden ifrån Umeå har signerat för KHC under kommande säsong. En viktig spelare att få in i truppen, likt Åkesson som presenterades tidigare under dagen spelade Burman för Tyringe hockey ifjol. Burman är en spelare som gillar att spela med hög fart och väldigt god klubbteknik. En spännande spelare att följa i vinter. Han har dessutom hunnit med 1 säsong tidigare för Vännäs HC i div1. 

 

Vi ska försöka få till en längre intervju med både Burman och Åkesson under kommande vecka.

 

Varmt välkommen till KHC Viktor!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
J20, 05/05 18:18 
J18, 05/05 18:10 
J20, 03/05 18:24 
J18, 03/05 18:19 
J20, 28/04 10:27 
J18, 28/04 10:26 
 
Köping hockey sommar hockeyskola Huvudpartner
Köping HC på Facebook
Hockeybutiken
Köping HC Sponsorer