Datum |
Matchstart |
Motståndare |
Bemannande lag 3kiosk/3 grill |
Söndag 2 Oktober |
16.00 |
Forshaga IF |
U15/16 |
Söndag 9 Oktober |
16.00 |
Skövde IK |
U12/13 |
Onsdag 19 Oktober |
19.00 |
Mariestads BoIS HC |
U11 |
Lördag 22 Oktober |
16.00 |
Surahammars IF |
U14 |
Söndag 30 Oktober |
16.00 |
Eskilstuna Linden Hockey |
U9/10 |
Onsdag 9 November |
19.00 |
Borlänge HF |
U15/16 |
Onsdag 23 November |
19.00 |
Lindlövens IF |
U14 |
Söndag 27 November |
16.00 |
Tranås IF |
U12/13 |
Onsdag 7 December |
19.00 |
HC Dalen |
U11 |
Minst två timmar innan matchstart behöver man vara i hallen och förbereda kiosk
och grill.
Motståndarlaget kommer ca 2 timmar innan matchstart.
Innan de kommer, ska detta bäras ner till deras omklädningsrum:
• Kaffebryggare
• Kaffepaket
• kaffefilter
• 30 muggar
• Mjölk
• Socker
• Skedar
De 3 som står i kiosken tar med sig hembakt.
Ledarfika till A-lagen: Tränare kan komma upp och ta fika direkt i kiosken.
Domare: Termos med kaffe, mjölk, socker och muggar samt 3 mineralvatten.
Sekretariatet: Termos med kaffe, mjölk, socker och muggar.
Mineralvatten och hembakt till 5 personer.
Efter matchen:
• Hämta bryggare mm från motståndarlagets omklädningsrum.
• Hämta termos mm från domarrummet.
• Hämta termos mm från sekretariatet.
• Städa cafeterian, stolar upp.
• Städa kiosken, diska.
• Plocka rent på läktaren.