Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Köping HC U14
Hockeyavslutning
2018-04-17 21:08
Hockeyavslutning säsongen 17/18.
 
Resultat Stålbucklan 2018
2018-04-04 15:39
Under påskhelgen avgjordes Stålbucklan för tjejer. Julia Saarenketo var med och representerade Västmanland/Örebro och Köping HC såklart! Matcherna spelades 2x20min och på Skärtorsdagen var det Medelpad som stod för motståndet. Matchen slutade 9-4 till Medelpads favör. Långfredagens inleddes med en vinst mot Gotland med 7-0 och för Julia noterades tre assistpoäng. Eftermiddagens match mot silvermedaljörerna Västergötland/Bohuslän-Dal förlorades med 7-0. Påskafton blev mållös med två förluster mot Västerbotten (0-4) och Småland (14-0). Påskdagen inleddes med en uddamålsförlust mot Göteborg (2-1) och på kvällningen förlust mot Östergötland (3-6). Cupen avslutades på Annandag påsk med en förlust mot Norrbotten med 2-0. Några ord från coacherna för distriktslaget:

"Då var vi tillbaka i vardagen efter en fantastiskt påsk i hockeyns tecken i Sundsvall, resultatmässigt kan vi kanske inte vara nöjda. Men utvecklingsmässigt så har våra spelare gjort en fantastisk resa på isen och på sidan av, vilka fantastiska tjejer som skött sig exemplariskt hela turneringen.

Hela ledarstaben tackar för det förtroende vi fått att leda vårt stålbucklanlag Västmanland/Örebro, och önskar alla tjejer ett stort lycka till i sina fortsatta hockeykarriärer.

Vi kommer att ge samtliga spelare feedback på mejl med tips för fortsatt utveckling, har ni funderingar eller frågor så är ni välkomna att höra av er.

Lycka till önskar vi er alla!
Mats, Nicklas, Stefan, Marcus, Julia & Patric"
Bemanning U14 hemmamatcher
2017-10-07 09:45
Hej
Schema för våra hemmamatcher ligger nu under dokument. Dagens match bemannas av:
Kiosk: Rasmus och Anton
Sekretariat: Melker, Max och Noel
Stålbucklan 2017
2017-03-15 08:59
Julias och Västmanlands äventyr i Stålbucklan slut för denna gång. Dom hade en tuff lottning med bl.a. Södermanland och Ångermanland i gruppen. Södermanland spelade om guldet men fick se sig slagna av Västergötland/Bohuslän-Dal och Ångermanland missade bronset mot Gästrikland/Hälsingland. Västmanland blir fyra i gruppen och spelade vidare i grupp F om placering 13-17. Efter två avslutande vinster blir dom trea i gruppen och placerar sig på 15:e plats av 17 deltagande län.

Julia noteras för en assistpoäng i första matchen mot Göteborg och blir matchens lirare mot Värmland. Väl hemma efter åtta matcher på fem jobbiga men roliga dagar så var hon rätt nöjd med sin insats.
Möss i bodarna!
2017-03-06 09:50
Vi har möss som springer omkring och letar godsaker i bodarna. Ingen får lämna ätbara saker framme i backarna eller väskorna. Om man har powerbars, russin eller liknande får man förvara det i kylskåpet eller ta med det hem.

Vi ska även se till att kommunen lägger ut råttgift eller liknande för att få bukt med mössen.
 
Games Online
Köping HC på Facebook
Hockeybutiken
Köping HC Sponsorer