Games Online
Köping HC på Facebook
Hockeybutiken
Köping HC Sponsorer
Köping Hockey Club Team A

Back från allsvensk klubb förstärker!
2016-06-07 20:56
Victor Greibe som senast kommer från Vita Hästen är den sjunde backen som är klar för KHC:s trupp. Victor är född 1996 och har representerat Linköping HC, Troja-Ljungby och senast Vita Hästen där han som junior fick chansen att spela 6 matcher i Hockeyallsvenskan. 

Sportgruppen säger såhär om Victor:

"Victor är en spelande back med bra speluppfattning. Han får mycket goda referenser av Vita Hästens sportsliga ledning. Victor kommer om dagarna arbeta som elektriker hos Eltec" 

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=187900

Välkommet till Köping Hockey!
ÅRSMÖTE
2016-05-25 10:10

KÖPING HOCKEY ÅRSMÖTE

TISDAG 14/6
Kl 19:00
Plats: Cafeterian Ishallen

Vi bjuder på kaffe, te eller dricka och macka.

Mv Köping HC Styrelse

Trotjänarens nya roll i klubben!
2016-05-10 20:34
Tim Svensson spelade 11 säsonger för Köping Hockey A-lag och var med på hela resan från division 3 till division 1. Tim valde att pensionera sig från hockeyscenen och istället ta plats på läktaren kommande vinter.

Hans nya roll i klubben är event ansvarig. Han kommer tillsammans med en grupp se till att det inte bara kommer bjudas på show på isen utan även utanför isen på A-lagets hemmamatcher. Klubben är väldigt glad över att Tim fortsätter att jobba inom klubben!
Ny målvakt klar!
2016-05-08 20:01
källa: eliteprospects
Målvakten Christoffer Hanning är klar för spel med Köping Hockey säsongen 2016/17. Den 21-årige målvakten är uppvuxen i Linköping där han spelade för Linköping HC innan han lämnade för juniorspel i Malmö Redhawks. Han har senaste två säsongerna tillhört Borlänge HF:s organisation men varit utlånad till Hedemora, Malung och Skedvi/Säter. 

Sportgruppens kommentar: 

Efter att Robert Kinisjärvi lämnade oss har vi letat efter en till målvakt. I Christoffer får vi en välutbildad och stor målvakt. Christoffer älskar att tävla och vill framåt i sin karriär. I och med denna värvning kommer det bli hård  konkurrens på målvaktspositionen i vinter. 
Breaking News: Publikfavorit förlänger!
2016-05-04 15:12
Nu står det klart att pucktrollaren Sebastian Åkesson förlänger sitt kontrakt med Köping Hockey även för kommande säsong. Det innebär att förra årets poängligavinnare blir den trettonde och sista pusselbit i KHC:s forwardsuppsättning.  Åkesson som gjorde sig känd för Köpingspubliken med ett publikfriande spel säger så här om sin förlängning.

Du kommer med ett succéår i ryggen, hur är känslan att göra andra säsongen i Köping Hockey?

Känslan är jättebra. Laget gjorde det väldigt bra redan förra säsongen, men jag tror vi har bra förutsättningar att ta ett stort kliv kommande säsong. Ger vi 100% på alla matcher och träningar kommer vi att överraska många i vinter!

Vad tycker du var förra säsongens höjdpunkt?

Straffvinsten på hemmaplan mot Skövde då vi säkrade vår plats i Hockeyettan. Vi hade haft svårt mot dem hela året så den vinsten kommer man sent att glömma, glädjen efteråt gick nästan att ta på!

Vilka är dina förväntningar på laget nästa säsong?

Att hela tiden ta större kliv och tävla hela tiden. Gör vi det samtidigt som vi får gruppen att dra åt samma håll tror jag vi kommer hamna på övre halvan av tabellen. 

Innan du kommer tillbaka till Köping, har du några sommarplaner utöver sommarträningen?

Det blir mest träning. Jag kommer även att jobba endel hemma och åka iväg en vecka utomlands med flickvännen. Annars ska jag njuta av den svenska sommaren.

5 snabba med Åkesson:

Mål            <       Assist
Powerplay   >      Boxplay
Sudden       <      Foppa
Pizza           >     Hamburgare
Fredagsmys >     Fredagsfest

Sportgruppens kommentar om förlängningen;

I Åke får vi in en kille som bidrar med spets, vinnarmentalitet och offensiv kvalitet. Han älskar att tävla och det är viktigt för oss att behålla bra killar som känner till föreningen, laget och staden. I och med denna förlängning visar vi att Köping Hockey hela tiden tar sportsliga kliv framåt. 

Tack. 
Nyheter från våra lag
Sommar Fys A/JR KHC, 15/06 20:27 
Sommar Fys A/JR KHC, 14/06 08:23 
03, 07/06 09:46 
04, 25/04 09:04 
Sommar Fys A/JR KHC, 04/04 20:16