Vill du gå med oss?
2018-05-26 11:23
Hej!
Har du inget för dig i eftermiddag?
Kom till Gammelgården klockan 13.25 och gå föreningsmarschen med oss. 
Om vi blir 20 stycken eller fler får KHC ett bidrag från Sparbanken på 2500 kronor.

Vi vet att det är sent påkommet, det har tyvärr blivit en miss i kommunikationen och vår inbjudan hade hamnat på villovägar. 

/Styrelsen i KHC
Läs här om våra nyförvärv!
2018-05-25 09:00

Jonas Eneroth, målvakt född 1997 är klar för KHC.
Jonas är född i Uppsala och har Almtuna IS som moderklubb. Senaste säsongen så spelade Jonas i Enköping där han stod 10 matcher. Bland annat två stycken matcher mot KHC som han och Enköping gick segrande ur.

 


Även två forwards, tvillingarna Filip och Alexander Puurunen födda 1996 är klara för spel i KHC.
Bröderna är födda och uppvuxna i Kungsör och gjorde debut i Kungsörs a-lag redan som 15-åringar. Grabbarna är lite utav ett par nomader som har mellanlandat i bland annat Arboga, Vännäs, Sollefteå och även en sväng på andra sidan pölen i Utha Outliners i WSHL. Nu står det alltså klart att grabbarna vänder ”hemåt” igen. Då dem skrivit 2-årskontrakt med Köping HC.

Vädigt kul när spelare fostrade i vår omnejd väljer att spela i KHC.

 

 

Det står även klar att Jonas Nyman inte kommer att representera KHC nästa säsong.
Vi tackar för den gångna säsongen och önskar den hala forwarden med det fina handledsskottet lycka till i framtiden! 


Nu tar vi helg och njuter utav "yran" och det fina vädret!

Väl mött / JP

Dataskyddsförordningen
2018-05-21 21:45

Den 25 maj 2018 träder dataskyddsförordningen, GDPR, in och ersätter personuppgiftslagen, PUL. Du som medlem hos oss har rätt att veta vilka uppgifter vi har om dig, hur vi sparar dem och i vilket syfte vi sparar dem.

Syftet med att spara nedanstående uppgifter är att kunna fullfölja vårt åtagande som förening gentemot dig som medlem eller målsman till medlem. Exempel på detta är gruppindelningar, fakturor och information. Vi använder även dina personuppgifter för att skicka ut kallelser, information och utskick som är relevant för dig som medlem eller målsman. En del av er har licensförsäkring och där behöver vi personuppgifter för att kunna registrera detta genom Svenska Ishockeyförbundet.
Vi samlar denna information digitalt i ett medlemsregistersystem som heter SportAdmin. Det kan även innebära att pappersutskrifter av gruppindelningar sker av ansvariga ledare eller andra personer i och utanför vår verksamhet som behöver dessa uppgifter, till exempel arrangörer av tävlingar.

Vi samlar in följande information:
-       Namn
-       Personnummer
-       Adress
-       E-postadress
-       Telefonnummer
-       Bilder

Börja med att ladda ner SportAdmins medlemsapp som ni fått information om i ett tidigare mejl. När du laddat ner appen kommer du att mötas av ett pop-up fönster där du godkänner de nya användarvillkoren (se ovan). 

I medlemsappen får du som medlem koll på bland annat dina aktiviteter, kallelser (med pushnotiser), kalender, kontakter, nyheter och utskick. För dig som förälder innebär det också en enklare idrottsvardag då du kan samla allt på en och samma plats.


Om du slutar som medlem hos oss har du rätt att få informationen borttagen. Säg då till så raderar vi de uppgifter vi har om dig, så länge vi inte måste spara dem enligt någon annan överstyrande lag.

 

Vid frågor, kontakta:

Anna Eriksson, ordförande, anna@kopinghockey.se

Malin Jonasson, webbansvarig ungdom/junior, malinjonas@hotmail.com

Nyförvärv till a-laget.
2018-05-14 08:55
Hampus Pettersson född 1998 har skrivit 2-års kontrakt med Köping HC. Hampus ansluter från VIKs j20-lag där han stod för 8 mål och 13 assist på 39 matcher den gångna säsongen.

"En högerfattad forward med fart och offensiva egenskaper. Hampus kan spela både ytterforward och center vilket är en fördel" - Sportgruppen.


Välkommen Hampus!

Tobias Sjökvist och Köping hockey går skilda vägar.
2018-05-09 20:02
Vi kan rapportera att Tobias Sjökvist inte kommer att spela för KHC nästa säsong.
Tobias var en stor attraktion med sin fart och alltid hotande skott som han terroriserade motståndare med under sina två år hos oss.


"Jag vill tacka Köping hockey för två bra säsonger och önska alla lagkamrater och alla runt klubben all lycka till i framtiden" - Tobias Sjökvist.

Det är vi som ska tacka dig "sjöka". Det har vart en kul tid och du har varit en viktig del i vår framgång!
Nyhet på hockeyskolan
2018-05-08 19:33
En nyhet på årets sommarhockeyskola är att två tränare från Better Hockey kommer och håller i alla ispass under tisdagen. Patrik Borg kommer att träna skridskoteknik med spelarna och Ove Karlsson kommer att träna puck och klubba med passningar och mottagningar. 

Än finns platser kvar, så skynda och anmäl er!
Nyheter från våra lag
08, 22/05 15:58 
07, 17/04 21:15 
04, 17/04 21:08 
05, 13/04 20:18 
05, 03/04 17:19 
 
Games Online
Köping HC på Facebook
Hockeybutiken
Köping HC Sponsorer