Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i Köping Hockey Club
BLI MEDLEM
KÖPING HC J18/ J20 söker ambitiösa spelare till säsongen 2020-2021.


Köping HC J18/J20 vill fortsätta resan att bli ett riktigt starkt lag där man utvecklar unga spelare i en bra träningsmiljö vad gäller både is & fys, utöver detta seriespel i bra serie. Vi gör detta med duktiga och engagerade ledare som har ett bra samarbete med allt genom U16, J18 och J20 ledarna.

Köping HC J18/ J20 spelar i Div1 och spelade säsongen som var div 1C västra för J18 och div 1A västra för J20 . Säsongerna innan det tog vi oss vidare till elitkval för J20 detta ger bra matcher vecka efter vecka, som i sin tur följer vår utvecklingskurva väldigt väl.

Inför pågående säsong 2019/2020 har hela 9 spelare gått från vårt egna J18 och upp till vårt J20 lag.
Köping HC vill fortsätta detta arbete där spelare kommer hit och går via J18 och in i vårt J20 lag.

Vi ser därför gärna att du som är född 2001, 2002, 2003, och 2004 vill fortsätta att utvecklas som hockeyspelare och precis som vi vill göra detta under ett längre perspektiv. Är detta du? tveka inte på att skicka in en ansökan.
Blir man antagen så får du möjlighet att visa upp dig på try-out tillfället i Köpings ishall.

Vi samlas söndagen 20200301 kl 14.30 för match kl 15.15 därefter vill vi träffa Er för enskilt samtal.

Ansökan
Skicka ett mail med följande uppgifter
• Namn / Födelseår:
• Lite om dig som spelare och person samt tidigare föreningar och ev referenser.
• Skriv "Try Out" som rubrik i mailet
Ansökan är öppen tom 20200223

ANSÖKAN SKICKAS PER MEJL TILL: olapuu6609@gmail.com

Vid frågor, vänligen kontakta


Ola Puustinen lagledare Köping HC juniorer 076-148 36 47

 

Magnus Sidebäck ansvarig istränare 070-466 90 95

 

Peter Bärehag Sportgrupp Ungdom peterbarehag@gmail.com


Mattias Back Sportgrupp Ungdom mattias.back@byggsvangen.se

Vänliga Hälsningar
Köping Hockey Juniorer

Istidsschema v 8-11
2020-02-19 09:43
Hej!
Sista veckorna publicerade, det blir lite ändringar i istiderna när a-laget slutar träna och vecka 9, fredag-söndag, när klubben arrangerar SM-kval för U 16. Helgen vecka 10 är det inga matcher inlagda, maila istidsanvarig om det är uppskjutna matcher som ska lägas in, tack!
//Sportgruppen
Taggar till ishallen!
2020-02-17 12:00
Hej på er alla ledare i Köping Hockey!
Nu är det dags för er att hämta era taggar så ni kommer in i hallen när Köpings kommun gör om.
Jag kommer vara i ishallen idag mellan kl 18-19 för att dela ut de.
Det räcker att det kommer någon från resp lag och hämtar ert kuvert med taggar.
Jag kommer såklart även vara andra kvällar i hallen men återkommer om datum.
Vill ni mig något så är det bara att ringa mig på: 072-963 14 89.
/Ewa Risberg
Registerutdrag
2020-02-06 14:08

Ni som vet med er att ni INTE lämnat in ert polisregisterutdrag måste göra detta omgående!


Den 1/1-2020 så träder den nya barnkonventionen i lag.

Vi i Köping hockey vill tillsammans med våra duktiga ledare från a-laget till skridskoskolan, styrelsen ja alla som är aktiva i våra förening, ska börja jobba enligt riktlinjerna från Riksidrottsförbundet, Trygg Idrott

Riksidrottsmötet 2019 tog beslut om att föreningar ska begära begränsat registerutdrag ur belastningsregistret för den som anställs, har uppdrag i föreningen och där har direkt och regelbunden kontakt med barn. Beslutet träder i kraft den 1 januari 2020. Registerutdrag ska alltid ske vid nytillsättningar.


Vi i styrelsen kommer att börja med att alla ledare som är i våra lag, samt styrelse ska lämna ett registerutdrag. Detta gör vi för att skydda våra barn och ungdomar i föreningen.

Föreningen kommer att kontrollera och dokumentera att kontrollen genomförts. Utdrag visas av den enskilde i original och återlämnas direkt. Inga utdrag kommer att arkiveras av föreningen, endast en notering att kontroll är genomförd.

Köping hockey jobbar efter att våra barn och unga upplever en trygg idrottsmiljö genom att jobba efter den värdegrund idrottsrörelsen gemensamt kommit fram till. Den omfattar de fyra grundpelarna:

·        Glädje och gemenskap

·        Demokrati och delaktighet

·        Allas rätt att vara med

·        Rent spel

Riksidrottsförbundet har även kommit ut med foldern

Skapa trygga idrotts miljöer

Där huvudöverskrifterna är:

·        Mobbing

·        Trakasserier

·        Sexuella övergrepp och sexuella trakasserier

·        Våld

·        Checklista- förebyggande arbete

·        Handlingsplan- åtgärder i fem steg

·        Anmälan till socialtjänsten

·        Polisanmälan

·        Riksidrottsförbundets idrottsombudsman och visselblåsartjänst

·        Tillsammans når vi långt.

Detta är en folder som vi i styrelsen vill implementera i alla lag att jobba efter.

Här finns det stöd material till det.

https://www.rf.se/globalassets/riksidrottsforbundet/nya-dokument/nya-dokumentbanken/ovrigt/skapa-trygga-idrottsmiljoer.pdf.


 

Hemmaplansmodellen
2020-02-06 13:59
Med individens bästa för ögonen.
Läs detta i sin helhet på hemmaplansmodellen.se


Låt oss presentera Hemmaplansmodellen

I lagsport anses hemmaplan vara en fördel. Men det är inte bara den jublande publiken eller det sista bytet som skapar fördelen. Utan framförallt tryggheten i att känna sig hemma. Det är en trygghet som hjälper till att skapa modigare beslut både på och utanför isen. Som bygger välmående och presterande individer och lag. Som ger större bredd och vassare spets.

Att komma in i hallen ska vara som att komma till sitt andra hem. Och när det krävs – sitt första. En plats anpassad efter varje individs unika förutsättningar, skapad för att ge de bästa resultaten i flera dimensioner. Med rätt verktyg, kunskap och stöd kan vi skapa den platsen.

Vi vill ge alla spelare möjlighet att lära sig färdigheter inom tekniska, taktiska, fysiologiska och psykosociala delar. För att möjliggöra detta måste tränare, föreningar och föräldrar tillsammans vara med och skapa dessa miljöer. Därför har vi tagit fram Hemmaplansmodellen – en vägvisare för tränare, föreningar och föräldrar med målet att skapa ett livslångt intresse för hockey, personlig utveckling och prestationer i världsklass.

Introduktion för er som är förening inom ishockeyn

Till alla er förtroendevalda i våra ishockeyföreningar som brinner för svensk ishockey. Som investerar timmar, dagar och år för att göra skillnad i våra unga spelares liv.

Vi tycker att det ska vara lätt att göra rätt för alla som engagerar sig inom svensk ishockey. För er har vi tagit fram Hemmaplansmodellen – en praktisk, vägledande guide byggd på kunskap och erfarenhet med målet att skapa ett livslångt intresse för hockey, personlig utveckling och prestationer i världsklass.
En modell som pekar ut den riktning vi valt att gå med svensk barn- och ungdomsishockey.
Modellen bygger på fyra principer:

  • Sätt människan i fokus
  • Ge alla chansen att utvecklas
  • Anpassa träning och match efter målgrupp
  • Bedriv en allsidig träning
Sand är klar för nästa säsong!
2020-01-30 22:48
Karl Sand #70
Det har varit en fin dag för KHC. Först en utlåning av två spelare till VIK Hockey sedan en kontraktsförlängning med Kalle Sand.

Kalle kom till KHC säsongen 18-19 och sedan dess vuxit in i div 1 kostymen på ett ypperligt sätt. Men sin storlek och kraftfulla skridskoåkning har han ställt till med oreda för många lag. Kalle klarade av första säsongen med bravur i KHC och blickade framåt för att ta ytterligare ett kliv i utvecklingen i år, dock blev det inte riktigt som planerat och Kalle åkte på en knäskada tidigt på säsongen. Det visade sig vara så pass allvarligt att en operation krävdes för att lyckas få ordning på skadan, därmed var säsongen över ett faktum. KHC är otroligt glada att lyckas få Kalles signatur såhär tidigt på året och hoppas att han kommer komma tillbaka ännu starkare nästa säsong.

Sportgruppen: Vi är väldigt glada över att Kalle har valt att stanna ett år till och fortsätta sin hockeyresa i Köping. Kalle är en skicklig spelare som tar kliv i sin utveckling hela tiden. Att få en sådan signatur såhär tidigt betyder mycket. Vi tror och hoppas att han kommer bli en tongivande spelare i laget nästa år, på isen såväl utanför isen. Vilket han har visat prov på förra säsongen samt försäsongen i år.


BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
05/U15, 19/02 08:17 
J18/20, 11/02 06:41 
Tre Kronors Hockeyskola, 06/02 18:07 
 
Köping hockey sommar hockeyskola Huvudpartner
Games Online
Köping HC på Facebook
Hockeybutiken
Köping HC Sponsorer