Games Online
Köping HC på Facebook
Hockeybutiken
Köping HC Sponsorer

Rikard Sundlöf förlänger!
2017-02-23 20:46
Köping Hockey kan idag meddela att KHCs skickliga center Rikard Sundlöf förlänger med klubben. Rikard gjorde en mycket bra första säsong för KHC där det verkligen lossnade för honom efter jul. På 12 matcher stod centern för hela 15 poäng och visade att han är en tongivande spelare i Köpings trupp. 

Rikard själv säger så här om sin förlängning;

"Jag trivs bra i laget och på det personliga planet. Träningarna är bra och jag ser stor utvecklingspotential i laget så jag ser fram emot en till säsong i Köping Hockey". 

Sportgruppen säger så här angående den nya förlängningen:

"Vi är jätteglada att förlänga med Rikard. Han är en kille som alltid ger allt samtidigt som han besitter hög offensiv kvalitét. Vi ser fram emot att se han utvecklas i Köpingströjan"

Följ J-18 väg mot elit - Arvika hemma 24/2
2017-02-23 20:41
Imorgon fredag kl 19.00 är det dags för Köping att spela play-off match mot Arvika om en plats i kvalserien till J18-elit. 

Köping har imponerat stort under vintern där man vann hela 20 av 21 matcher och hade en målskillnad på 88 (!) plusmål. Arvika blev tvåa i sin serie där man spelade in 55 poäng på 24 spelade matcher så imorgon kommer Köpings juniorer verkligen ställas på prov. 

Köping har ett talangfullt lag där ni säkert kommer få se flera av dom i A-lagströjan inom en snar framtid. 

Kom ner och stötta våra juniorer imorgon på deras resa mot Elit. 

Fri entre i borgen!

Lycka till.  
David Lennartsson förlänger- 3:e säsongen i KHC!
2017-02-21 14:29
Lennartsson krigar vidare i KHC!

David Lennartsson (född 95) år kommer göra sin tredje säsong i KHC.  Den spelskicklige rightbacken kom ifrån Färjestads organsiation inför Köpings debutsäsong i HockeyEttan. 


Sportgruppen:


David är en härlig kille att ha med i gruppen. Han är en spelskicklig back som denna säsongen hade en lite trög host för att sedan efter jul ha en mycket hög nivå på sitt backspel. Med en bra sommar så är vi övertygade om att han kan ta steg i sin utveckling.


David: Jag trivs kanon Iilaget och även utanför isen på mitt jobb vid Intersport. Jag tror vi har något stort på gång med KHC!Härligt David!!Daniel och Patrik leder A-laget även nästa säsong!
2017-02-20 20:48
Daniel Eriksson och Patrik Pettersson kommer göra sin andra säsong i klubben

Idag blev det klart att KHC samt tränarna I A-laget nyttjar optionsåret och fortsätter samarbetet. Daniel och Patrik kom inför denna säsong och har arbetat tillsammans under många säsonger i olika uppdrag.


Sportgruppen kommenterar :

Vi har egentligen känt  ganska länge att vi ville det här men har väntat på att säsongen ska ta slut.  Vi skrev 2 år för att vi ville ha kontinuitet och det känns bra att det blir så. Daniel och Patrik har tagit träningen till nästa nivå och vi vet att vi har en hög nivå på träningen nu. De trivs med KHC och den stämning som finns runt laget och klubben. Det ska bli mycket intressant att se vad de kan göra med ett års erfarenhet av att leda Köping  i HockeyEttan


Daniel Eriksson: Vi trivs mycket bra i en harmonisk miljö. Det ser ut som många av spelarna stannar och det finns en enorm potential att utveckla den trupp vi har.


Nu väntar träning i någon vecka innan spelarna får uppehåll. Håll utik här på hemsidan och sociala medier om truppbygget. Det händer grejer redan imorgon!


  

Uppdaterade istider v8
2017-02-20 12:40
Istiderna för vecka 8 har blivit uppdaterade och ligger nu på hemsidan.
Nyheter från våra lag
05, 20/02 23:08 
07, 18/02 19:17 
Juniorerna, 18/02 15:20 
04, 16/02 16:14 
05, 13/02 20:34