Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
 
Nyförvärv i a-truppen!
2019-07-16 20:00
Mitt i semestertider så bjuder vi på två glada nyheter!

Forwarden Kevin Jågas Hansson är klar för spel i KHC kommande säsong.

22-åriga Kevin en dalakarl har Orsa IK som moderklubb. Kevin spenderade sin gymnasietid på Mora IKs hockeygymnasium. Under tiden i Mora hann han även med tio matcher med A-laget i hockeyallsvenskan. KJH spelade sin fösta seniorsäsong 17/18 i hockeyettan i Grästorp och den gånga säsongen spenderades i IFK Arboga. 

Sista pusselbiten på backsidan är på plats i och med att Max Pernhem 26 år gammal ansluter.
Max född i Stockholm med Traneberg IF som moderklubb vänder hem från USA där han spenderat fyra år på collage samt en säsong i juniorligan NAHL. Den gångna säsongen spenderades han 27 matcher i Mörrum och 10 matcher i IFK Arboga. 

Vi hälsar båda grabbarna hjärtliga välkomna till Köping och KHC-familjen. 
Hockey time!
2019-07-10 11:08
 
ÅRSMÖTE KÖPING HOCKEY CLUB
2019-05-26 17:58
Köping Hockey kallar till Årsmöte, Ishallen Cafeterian 18/6 kl 18,00
Fler påskrifter i a-truppen.
2019-05-17 09:00
Vi har glädjen att kunna berätta att två spelare som spelat ca 100 matcher vardera i KHC-tröjan är klara för ytterligare en säsong. 

Först ut ska vi presentera Johan Eek. Johan är en 27-årig powerfoward med mjuka handleder men med ett stenhårt skott. Johan kom till KHC mitt i säsongen 16/17 och har sedan dess levererat mål,poäng och intensiv forecheck i parti och minut. Johan hade den gånga säsongen sin poängmässigt bästa säsong i Köping hockey då han på 39 matcher svarade för 17 mål och 11 assist. 

Den andra kontraktsförläning vi har glädjen att kunna avslöja är ingen mindre än Edvin "Eddie the eagel" Johansson. Edvin kom till KHC till säsongen 16/17 och har med sin ursinniga frenesi varit en nagel i ögat på motståndare sedan dess. Edvin hade också den gångna säsongen som sin poängmässigt bästa då han svarade för 3 mål 17 assist. 

Vi har även inte mindre än tre stycken nyförvärv att presentera. 

Karl Holmqivst, Back, född 1999. Har dem fyra senaste säsongerna spelat i VIKs juniorverksamhet. Förra året var Kalle assisterande kapten i VIKs j20-lag och stod för 7 poäng på 40 matcher.

Jesper Söder, Forward, född 1999. Jesper har spelat sin pojk och juniortid blandat mellan Almtuna och Djurgården i både j20-superelit och senaste säsongen i j20-elit. Förra säsongen gjorde han imponerande 43 poäng på 31 matcher och hann även med att testa på seniorspel då han spelade två matcher i hockeyallsvenskan. 

Sist men inte minst ska vi presentera Freddy Roslund. Forward, född 1999. Freddy född i i Helsingborg men har spelat i stort sätt hela karriären i Malmö Redhawks organisation. Förra säsongen vände dock Freddy hemåt igen och spelade i Helsingborgs HC i hockeyettan södra. 8 mål och 5 assist blev det på 32 grundseriematcher. 


Vi hälsar våra trotjänare välkomna tillbaka och våra nyförvärv varmt välkomna! 
Lagbygget inför säsongen 19/20
2019-05-04 12:00
Målvakter
Elias Olofsson
Jonas Eneroth

Backar
Lars Jinghage
Lucas Gustavsson
Emil Forsberg
Martin Jörgensen
Emil Norstedt
Hercules Öhlander Horn
Karl Holmqvist 


Forwards
Marcus Viitanen
Rikard Sundlöf
Linus Gustavsson
Leon Lundberg
Wille Romsäter
Hampus Pettersson
Karl Sand
Anton Karlsson
Johan Eek
Edvin Johansson
Jesper Söder
Freddy Roslund
Nyheter från våra lag
 
Games Online
Köping HC på Facebook
Hockeybutiken
Köping HC Sponsorer