Ludvig Nilsson lämnar KHC
2018-04-26 15:23
Det står nu klart att Ludvig Nilsson inte kommer att representera KHCs a-lag till nästkommande säsong.
Vi vill rikta ett stort tack till Ludvig och lycka till i framtiden!
Ytterligare målvakt klar för j20
2018-04-24 20:14
Carl Rosendahl spelar j20-hockey för KHC nästa säsong.
Carl Rosendahl är nästa spelare att skriva på för vårt j20-lag. Calle är född 1999 och en av trotjänarna som haft Köping Hockey som klubb under hela sin ungdomstid. De tre senaste säsongerna har han spelat i j18-laget. 

Sportgruppen: I Calle får vi en ödmjuk och lojal kille som även gillar att kriga för laget. Vi hälsar honom välkommen att kriga för kransen även i vinter.
J20 tränare klar
2018-04-20 21:27
Thomas Maikkula tränar j20-laget kommande säsong.
Thomas Maikkula kommer leda vårt j20-lag i vinter. Föregående säsong tränade han vårt u16-lag. Thomas har jobbat inom hockeyn i många år och har både som tränare och spelare representerat ett antal klubbar på junior-, elit- och seniornivå. Thomas jobbar även på distriktsnivå med tv-pucken. I Köping Hockey ska Thomas ta fram spelare till vårt representationslag (a-lag). En av målsättningarna blir därför att jobba med att successivt höja nivån på juniorblocken för att ta de kliv som behövs för att på sikt kunna spela på den nivå som vårt representationslag befinner sig på i Hockeyettan.


Vi i sportgruppen är glada att Thomas väljer att stanna i Köping Hockey och hälsar honom välkommen att leda våra unga och talangfulla j20-spelare.
Konraktsförlängning!
2018-04-20 12:00
Foto: Magazin24

Efter en lite lugnare period när det gäller nyheter kring a-lagstruppen så släpper vi här en högoktanig nyhet!


Den reslige högerskjutande backen Ludvig Karlsson är klar för spel i Köping hockey även nästa säsong! Mycket glädjande nyheter att den hårdskjutande backen väljer att stanna.


Karlsson stod för en imponerande första säsong som senior. Redan på försäsongen så presenterade han sig när han skickade ett par riktiga Tomahawk-missiler bakom motståndarnas målvakter så det glödde i nätmaskorna. Han fortsatte att sätta skräck i burväktarna även under grundserien. Under slutet av säsongen ådrog sig Ludvig en magmuskelskada som hämmade hans spel till viss del men det är nått vi hoppas ska vara ett minne blott när säsongen startar.Det står också klart att Filip Myrhman kommer att lämna KHC. Vi tackar Filip för tiden här och önskar honom lycka till i framtiden.

Säsongsavslutning för KHC
2018-04-17 20:19
Fia Melander, från styrelsen, hälsar alla välkomna och berättar hur avslutningen kommer att gå till.

I söndags hade Köping Hockey säsongsavslutning. Det var kul att så många kom trots det ruggiga vädret. I år testade vi på en liten ny variant som vi tänkt kan utvecklas till kommande år. Fia Melander, från Köping Hockeys styrelse, började med att hälsa alla välkomna och att tacka för en fantastisk säsong. Efter det tog Tobias Pennerborn över och berättade om föregående säsong och kommande säsong gällande A-laget. Med sig hade han sex a-lagsgrabbar som svarade på frågor.


Sedan fick alla lag gå runt med sina ledare och utmana sig och varandra i olika aktiviteter. Spelarna kunde skjuta på målvakterna Elias Melander, u10, och Alexander Roos, u12. Dom kunde utmana varandra i bordshockey, bollkastning eller stövelkastning. Alla spelare och ledare bjöds på korv med bröd och dryck och de föräldrar som stannade kvar bjöds på kaffe och kaka. När lagen kände sig färdiga delade ledarna ut ”tack för säsongen gåvor”.


Nu tar vi sommarledigt och laddar inför ispremiären i höst!

Tack för en härlig säsong!

Påfylling i J20-truppen.
2018-04-15 19:33
Ytterligare en spelare till J20-truppen med höga ambitioner. Didrik Avelin född 99 spelade sin ungdomstid i Köpings forna 99-kull. Därefter representerade han Surahammar och även två juniorsäsonger i Kramfors-Alliansen där han även testat på seniorspel i division 2. I Didrik får vi en 190 cm lång och 100kg tung pjäs med bra skott och en kille som är stark på pucken. Motståndarna kommer få vakta slottet hårt i vinter.
Sportgruppen hälsa Didrik varmt välkommen att strida för kransen i vinter.

Nyheter från våra lag
07, 17/04 21:15 
04, 17/04 21:08 
05, 13/04 20:18 
05, 03/04 17:19 
 
Games Online
Köping HC på Facebook
Hockeybutiken
Köping HC Sponsorer