Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i Köping Hockey Club
BLI MEDLEM
Nuläge Covid 19 Khc
2020-09-24 16:33

 

Med anledning av att vi har flera sjuka spelare i U16, J18 och J20 har vi haft kontakt med smittskyddsenheten i Region Västmanland och länets smittskyddsläkare Jan Smedjegård i Västerås.

Enligt smittskyddsenheten gäller följande

Lag med smitta ställer in sina gemensamma träningar och matcher i 14 dagar från 21/9. Har man utsatts för smitta är inkubationstiden 14 dagar, därav 14 dagar from 21/9. 

Vid konstaterad smitta med covid-19 är det sju dagar som gäller från insjuknandedagen inklusive minst två symtomfria dagar innan återgång till gemensam träning.

Det är viktigt att vi följer rekommendationerna för att förhindra vidare smittspridning och så att vi inte riskerar att stänga vår verksamhet under en period.

Det är viktigt att alla följer de rekommendationerna som finns. Se länken nedan.

https://www.1177.se/Vastmanland/sjukdomar--besvar/lungor-och-luftvagar/inflammation-och-infektion-ilungor-och-luftror/om-covid-19--coronavirus/om-du-eller-nagon-du-varit-i-nara-kontakt-med-har-bekraftad-covid-19/information-till-dig-som-haft-nara-kontakt-med-nagon-som-har-covid-19/

 

Att tänka på för övriga lag i klubben

- Håll avstånd till varandra i den mån det går. Sitt inte för nära varandra i omklädningsrummen, gärna en plats mellan varje spelare. 
- Stanna hemma vid minsta symtom så som halsont, förkylning, hosta etc. 
- Använd egna vattenflaskor och dela inte med varandra
- Tvätta och sprita händer OFTA. Gärna innan man kommer till hallen.
- Spelarna duschar hemma efter avslutad träning

 

Materialarna i varje lag är ansvariga för att vi följer de riktlinjer som finns. 

- Spelarna ska hämta sin utrustning i skrubben en och en. 
- Omklädningsrummen ska spritas av mellan varje lag, sittplatser, tagytor så som dörrhandtag etc. Även toalett ska spritas.
- Spelarna håller avstånd när man går ut på isen

 

A-laget har tagit ett eget gemensamt beslut att ställa in sina träningar & matcher tom 28/9 förutsatt att ingen får symtom innan dess.

A-laget har ingen konstaterad smitta och inga sjuka spelare

 

Tränare J18
2020-09-24 11:57

Tränartrio för J18.


Sportgruppen samt Styrelsen har nu gjort klart med tränare för J18. Vi hälsar välkomna huvudtränare: Fredrik Orrsten och två assisterande tränare: Mikael Jokela samt Patrik Saarenketo.

Vi i sportgruppen och styrelsen känner stor tillit till denna trio och tror detta kommer bli bra för både laget och föreningen.Ang Covid-19
2020-09-22 19:55

Pga bekräftade och misstänkta fall av Covid-19 bland spelare och ledare i A-laget, J18/J20 och U16 Elit har dessa lag belagts med tränings- och matchförbud. Vi ska under morgondagen lämna in en rapport till Smittskyddsenheten om läget i dessa lag. Efter besked av de, kommer vi sedan  redovisa vilka rekommendationer som de hänvisar till.
Viktigt är att träningströjor nu och framåt ska vara personliga och i de fall där matchställ delas mellan lag måste matchställen tvättas efter varje match.
Vi påminner också om de riktlinjer som finns att följa och att man stannar hemma vid symtom på sjukdom.

/Styrelsen Köping HC
Fotografering 13/10
2020-09-21 09:29
Idrottsfoto kommer till oss 13 oktober.
Respektive lags fototid ses på kommande istidsschema. Kom ihåg att fylla i lappen INNAN fotografering och kom bara om du är frisk! KHC:s regler om att hålla avstånd ska tillämpas och respektive lag står vid ett bås samlat innan fotografering. 
Vid ev. frågor kontakta Fia Melander, 070-4614341
utvecklingsarbete mot 2025
2020-09-18 13:18

 

 

 

Nu startar Köping hockey ett utvecklingsarbete mot 2025

Köping hockey har tagit ett strategiskt beslut att så många som möjligt så länge som möjligt ska spela och träna hockey i Köping hockeyklubb.


Visionen är att föreningen ska bedriva kommunens bästa fritidsverksamhet.

Styrelsen i föreningen har ett årsmötesbeslut att föreningen ska arbeta med Svenska hockeyförbundets satsning ”hemmaplansmodellen”. Modellen bygger på att utveckla hela föreningen så som föreningens organisation, tydlig idé, framtagning av en värdegrund, utveckla ledarskapet, implementera spelarutvecklingsplan och föräldrarutveckling. 


Målet med arbetet är att föreningen vill skapa miljöer för våra barn & ungdomar att växa i, sätta människan i fokus, ge alla chansen att utvecklas, anpassa träning och match efter målgruppen samt bedriva en allsidig träning.


För att detta ska bli verklighet så skall föreningens organisation samt stöddokument utvecklas och i takt med detta också ledarskapet och föräldraskapet.

Lyckas vi med detta, så kommer vi också lyckas med vår vision att erbjuda våra barn & ungdomar kommunens bästa fritidsverksamhet.


Vi vill att så många som möjligt engagerar sig i vårt arbete för att skapa delaktighet och mer bestämmande i vårt kommande utvecklingsarbete.


Svenska ishockeyförbundet har valt att följa vårt arbete, vi är en av 5 föreningar som de kommer att följa. Detta skapar ett mervärde för oss som förening samt för våra samarbetspartners.

 

 

Väl mött

Styrelsen

Istidsschema vecka 37-39
2020-09-04 14:41
Hej!
Istider publicerade för vecka 37-39. Det har blivit vissa ändringar, a-laget tränar fredagar till att serien börjar vecka 40. Finns några lediga tider innan KIS U börjar träna i vecka 40. Prata ihop er i ungdomslagen om ni behöver byta/ändra tider eller dagar. Skickar schemat till kommun för vecka 37, maila istidsmailen om ni vill ha någon av de lediga tiderna!
//Sportgruppen
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
J18, 24/09 17:08 
J20, 24/09 17:07 
J20, 24/09 16:10 
J18, 24/09 16:06 
U14/07, 24/09 15:20 
J18, 24/09 12:58 
 
Köping hockey sommar hockeyskola Huvudpartner
Köping HC på Facebook
Hockeybutiken
Köping HC Sponsorer