Games Online
Köping HC på Facebook
Hockeybutiken
Köping HC Sponsorer
Köping Hockey Club Team A

Bauer kommer till Hockeyskolan!
2016-07-25 20:13
Måndagen den 15/8 mellan 14-20 kommer Bauer för att visa upp sina saker inför kommande säsong. Se länk nedanför!

https://www.dropbox.com/s/82u568e36zm9dmm/UTF-8%27%27K%25C3%25B6ping%2520Sommarcamp%252016.pptx?dl=0
Sportgruppen sammanfattar lagbygget!
2016-07-09 07:43
KHC JUBEL!! Foto : Magazin24

 I början på Juli så har Alaget sin trupp klar så hemsidan fick en rapport ifrån Sportgruppen om hur man ser på lagbygget:


Tränare och ledare kring laget blev snabbt klart och det har underlättat lagbygget. Daniel Eriksson och Patrik Pettersson är de som ska styra skutan:


Daniel och Patrik känns jättespännande. de kommer träna truppen stenhårt och deras nyfikenhet blir bra på den trupp vi har. Sidebäck och Sundh har tagit hand om sommarträningen med bravur. I övrigt så tar Patrik Risberg hand om ansvaret som lagledare. På materialsidan så har vi en bredare lösning med manga som kan ställa upp.


Målvakter:

31.Tomas Ryden

35.Christoffer Hanning


Tomas gör sitt tredje år här nu och han visade efter jul att han bemästrar HockeyEttan på ett  mycket bra sätt. En vinnarskalle som alltid kliver fram när det behövs. Han får i år en ny kollega och Christoffer är en ung och seriös målvakt. Precis som Tomas är han relativt stor. 


Backar:

6.David Lennartsson

8.Victor Greibe

10.Emil Norstedt

34.Martin Jörgensen

44.Linus Johansson

55. Linus Carlsson

65. Emil Forsberg

93.Rasmus Kesti


Backuppsättningen består av många egna produkter som står för trygghet. I Martin Jörgensen får vi ett nyförv när han nu har opererat sin skada.  Han spelade många matcher förra säsongen men kunde i princip inte träna ordentligt på hela säsongen. I och med nyförvärven Greibe och Carlsson så är backsidan lite bredare än ifjol vilket kommer generera högre konkurrens samtidigt som det kommer slita mindre på spelarna.


Forwards:


9. Edvin Johansson

11. Richard Sundlöf

12. Sebastian Åkesson

18. Jonathan Ström

21. Anton Karlsson

27. Tobias Sjökvist

66. Jonathan Sidebäck

70.Jimmy Hellström

71. Lars Jinghage

75. Daniel Hellström

77. Kim Persson

88. Oscar Haaraoja

96. Benjamin Trust


Bland forwards så återfinns hela 6 st nyförvärv och det vi har sökt efter är fart och kreativitet. De allra flesta är första eller andra årsseniorer men det finns också rutin i bland annat Lars Jinghage och Jimmy Hellström som gör sin femte rspektive sin sjätte säsong i KHC.


Vi känner oss redo inför vår andra säsong i HockeyEttan.  Etablering fortsätter både på isen och vid sidan av. Förra säsongen har gjort mycket gott får våra spelare då alla nu vet vilken insats som krävs varje kväll. Vi vill passa på att tacka Köpings näringsliv med omnejd för de arbeten som vi fått fram. utan dessa hade inte spel i HockeyEttan varit möjlig.


Till sist vill tacka alla som besöker matcherna. Stämningen och inramningen på Krillan är härlig och många poäng tas tillsammans med publiken! Nu hoppas vi att det blir ännu fler som besöker matcherna säsongen som kommer!
Då tackar vi Sportgruppen för sammanfattningen och ber er hålla utik här på hemsidan för nyheter. Alaget går på is hemma i Köping V 33 då också vår populära sommarhockeyskola drar igång. Premiären är en LÖRDAG borta mot Kumla den 17 September. Det planeras för supporterbuss den matchen så håll utkik på hemsidan och FB för info.

Hemmapremären är Onsdagen den 21/9 kl 19.00 då Borlänge HF gästar oss.

Event och marknad har nyheter på gång när det gäller hemmamatcherna så det blir en spännande höst!En  ändring i serien är att Åkers/Strängnäs ersätter Tranås som flyttar till den södra serien.  Det väntar många härliga derbyn mot bla Sura,Arboga och Lindlöven. De 5 bästa spelar i Allettan efter Jul och för de andra väntar fortsättningsserie i HockeyEttan.Trevlig Sommar och väl mött i borgen!

Sista pusselbiten klar!
2016-06-28 20:16
Linus Carlsson blir sista pusselbiten inför kommande säsong.
Då var Köping Hockeys trupp för säsongen 2016-17 klar. Sista pusselbiten är backen Linus Carlsson som är född 1995 och kommer senast från seriekonkurrenten Lindlöven. Linus är från början från Östervåla IF men är skolad i Leksands ungdomsorganisation där han sista säsongen var assisterande lagkapten i deras J20-lag. 

Hej Linus! 

Hur känns det att vara klar för Köping Hockey?

Det känns bra, jag har fått en positiv bild av föreningen och folk runt omkring klubben. Sen är det superkul att få spela med en av mina bästa vänner igen (Oscar Haaraoja)

Vad kan Köpingspubliken förvänta sig av dig som spelare?

Publiken kommer få se en tvåvägsback som alltid ger 110% för laget. 

Du har en seniorsäsong bakom dig med seriekonkurrenten Lindlöven, vad betydde den för din utveckling?

Det var en bra säsong helt klart, både lagmässigt och personligt. Utvecklades på alla plan och tog några kliv för att bli en bättre hockeyspelare. 

Har du hunnit tänkt på några mål inför säsongen, både personliga och för laget?

Personligen hoppas jag kunna ta ytterligare kliv i utvecklingen. Få mycket speltid och vara en spelare som man vet vad man får ut av varje kväll. Lagmässigt tror jag det kan gå riktigt bra, gäller att komma ihop som grupp och sträva mot samma mål. Då blir vi framgångsrika. Allettan ska helt klart vara möjligt. 

Förutom ishockey, vad är dina intressen utanför isen?

Gillar att umgås med vänner, ta en sväng med båten på sjön och bara vara helt enkelt. 


Sportgruppens kommentar om Linus:

Vi är jätteglada att Linus väljer KHC. Vi försökte få hit honom redan förra året men i år fall allt på plats så vi är nöjda med sista pusselbiten i truppen. Linus är en tvåvägsback som alltid sätter laget före jaget och är väldigt lojal. Han kommer göra stor nytta hos oss i vinter!

Välkommen till Köping Hockey!


Back från allsvensk klubb förstärker!
2016-06-07 20:56
Victor Greibe som senast kommer från Vita Hästen är den sjunde backen som är klar för KHC:s trupp. Victor är född 1996 och har representerat Linköping HC, Troja-Ljungby och senast Vita Hästen där han som junior fick chansen att spela 6 matcher i Hockeyallsvenskan. 

Sportgruppen säger såhär om Victor:

"Victor är en spelande back med bra speluppfattning. Han får mycket goda referenser av Vita Hästens sportsliga ledning. Victor kommer om dagarna arbeta som elektriker hos Eltec" 

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=187900

Välkommet till Köping Hockey!
ÅRSMÖTE
2016-05-25 10:10

KÖPING HOCKEY ÅRSMÖTE

TISDAG 14/6
Kl 19:00
Plats: Cafeterian Ishallen

Vi bjuder på kaffe, te eller dricka och macka.

Mv Köping HC Styrelse

Nyheter från våra lag
05, 04/07 12:18 
Sommar Fys A/JR KHC, 15/06 20:27 
Sommar Fys A/JR KHC, 14/06 08:23 
03, 07/06 09:46 
04, 25/04 09:04