Games Online
Köping HC på Facebook
Hockeybutiken
Köping HC Sponsorer
Köping Hockey Club Team A

Lindlöven hemma 25/9
2016-09-24 12:20
Imorgon är det dags för hemmamatch igen, denna gång gästar Lindlöven som har öppnat säsongen på ett imponerande sätt. Dem har 5 inspelade poäng efter vinst mot Borlänge och Enköping. 

Köping gör om lite i laget sen senaste matchen mot Borlänge.

Längst bak kommer Christoffer Hanning att göra seriedebut för KHC. På backsidan är Linus Carlsson sjuk vilket gör att Rasmus Kesti tar plats bredvid Emil Nordstedt i försvaret. Framåt gör junioren Linus Gustavsson även han seriedebut. Laget mönstras så här imorgon.

Hanning (Rydén)

L.Johansson D.Lennartsson
R.Kesti E.Nordstedt
E.Forsberg M.Jörgensen 

J.Hellström S.Åkesson E.Johansson
K.Persson R.Sundlöv T.Sjöqvist
B.Trust O.Haaraoja A.Karlsson
N.Söderlund J.Ström L.Gustavsson

Lycka till imorgon, ses i hallen! 
Jerker Permats
ÄNTLIGEN ÄR DET DAX..........
2016-09-23 06:57
Välkommen till Tre Kronor Hockeyskola
NU STARTARTRE KRONORS HOCKEYSKOLA!


Lördag 1/10 2016

Kl: 10.00

Ledare finns på plats från 09,00Vi tror ispasset blir början på ett långvarigt intresse som i trygg miljö leder till idrottslig och social utveckling. Våra ledare finns på plats och lär ditt barn åka skridskor även om det skulle vara första gången. Skridskor, hjälm med galler, halsskydd, klubba, handskar behövs och benskydd är bra att ha. Det kan finnas möjlighet att låna utrustning om ni inte har egen. Kontakta ishockeyföreningen närmast dig för mer information.Välkomna......


//Ledarna


Köping mållöst i hemmapremiären
2016-09-22 10:18
Foto: Joakim Pettersson Hobbyfotograf
Köping inleder hemmapremiären nervöst och trevande med mycket pucktapp och en herrans massa icing. Borlänge dominerade annars spelet i första perioden men hade svårt att komma in till dem riktigt heta chanserna. Annars var det Köpings Jimmy Hellström som var närmast 1-0 med ett ribbskott. 0-0 efter första perioden där Borlänge ägde spelet men Köping hade minst lika många heta chanser.

Period 1
0-0 skott 8-12

Andra perioden är en jämn tillställning där det inte skapas så många målchanser. Sedan får Borlänge ett powerplay som dem utnyttjar och tar ledningen med 1-0. Helt okej period av KHC och man har bra slagläge inför sista period.

Period 2
0-1 skott 4-10

Tredje perioden fortsätter Köping dra på sig utvisningarna vilket tillslut leder till ett solomål av nummer 15 Marcus Lindeborg. 3-0 kommer som ett brev på posten efter ännu en utvisning. Borlänge hinner även med att göra 4-0 i tom bur.

Period 4
0-3 skott 9-15

Slut 
0-4 skott 21-36

Det finns två enkla slutsatser att dra av denna match. 1, Borlänge är riktigt bra och kommer att vara ett av topplagen när serien summeras. 2, ska man vinna hockeymatcher kan man inte dra på sig så många utvisningar som Köping gjorde idag.

Nu laddar vi för ny match på söndag då Lindlöven gästar Köping.

På återseende 
Jerker Permats
Inför Borlänge hemma 21/9
2016-09-20 10:35
Imorgon onsdag är det dags för hemmapremiär! Det är Borlänge som gästar borgen. Ett Borlänge som i våras var med och kvala upp till allsvenskan! 

Borlänge fick stryk i sudden hemma mot Lindlöven i premiären och är nog väldigt revanschsugna. Borlänge är det lag som värvat den mest stjärnspäckade spelaren i hela Hockeyettan västra till denna säsong. Jag pratar såklart om Viktor Mårtensson som har ett förflutet i både VIK och Leksand. 

Köping Hockey kommer från en imponerande seger borta mot Kumla och är fyllt med självförtroende inför hemmapremiären. Lars Jinghage saknas fortfarande men enligt rapport har Lasse gått på is. 

Nu ger vi Köping allt stöd vi kan från läktaren, ses i hallen imorgon!
PREMIÄRVINST!
2016-09-17 20:08
Foto: Joakim Pettersson Hobbyfotograf
Vilken start på säsongen Köping Hockey fick. Redan efter 36 sekunder i första perioden lyckades 21 A. Karlsson framspelad av 96 B.Trust göra 0-1 mot sitt forna lag Kumla. Sedan växer Kumla in i matchen och skapade flera lägen, men det var KHC som lite orättvist gjorde 0-2 av den notoriske målskytten 70 J.Hellström assisterad av 11 R.Sundlöv och 12 S.Åkesson efter 8,51 i första perioden. Köping fortsätter sedan spela med hög frenesi i spelet och imponerar stort. Men när klockan stod på 14.21 gjorde den forna Arbogaspelaren A.Kovalonok 1-2 för Kumla efter en misstänkt hög klubba. Kumlas glädje blev kortvarig för 17,13 in i perioden spelade 21 A.Karlsson, efter en fin dragning, fram 88 O.Haaraoja till 1-3 vilket även stod sig perioden ut. 

Första perioden
1-3 skott 14-14

Vilken andraperiod Köping visar upp! KHC får tidigt i perioden ett lång numerärt underläge tre mot fem som man formidabelt reder ut efter uppoffrande spel från bland annat kaptenen 44 L.Johansson och backbjässarna 65 E.Forsberg och 34 M.Jörgensen. 25,38 startade en offensiv uppvisning av KHC. Det var återigen 21 A.Karlsson som utökade ledningen till 1-4 efter en fantastisk passning av 12 S.Åkesson och 77 K.Persson. Jag ska inte ens försöka mig på att förklara "Åkes" passning utan jag väljer att länka en liknande pass https://www.youtube.com/watch?v=tir33LZWf0Q så får ni se själva med egna ögon vilken kvalitet passningen höll. Bara minuten efter hittar KHC fram med ett mönsteranfall igen. Pucken går som på ett snöre från 77 K.Persson till 27 T.Sjöqvist som hittar fram med en smörpass till hemvändaren 80 Nils-Erik Söderlund och helt plötsligt leder vi med 1-5 borta mot Kumla, jag upprepar, 1-5 borta mot Kumla efter 2 perioder! 

Andra perioden 
0-2 skott 11-7

Tredje perioden drar Köping på sig för många utvisningar och Kumla lyckas reducera två gånger om och vips står det 3-5 och det är nerv i matchen igen. KHC väljer att ta en time-out efter 7 minuter och efter den kontrollerar Köping matchen. Efter att 65 E.Forsberg åkt på en ful smäll i mitten av sista akten punkterar Köping Hockey matchen med ett powerplaymål av 96 B.Trust assisterad av 11 R.Sundlöv och 12 S.Åkesson. Matchen slutar således 3-6 och Köping inkasserar säsongens första trepoängare. 

Tredje perioden 
2-1 skott 12-6

Slutresultat
3-6 (1-3, 0-2, 2-1) skott 37-27

Anton Karlsson som förra säsongen spelade i Kumla var i mina ögon matchens lirare med 2 mål och 1 assist. Han var väldigt nöjd med att besegra sina förra lagkamrater.
"Det var en riktigt bra premiärmatch, vi kändes stabila hela matchen trots att vi drar på oss lite för många utvisningar men vi är väldigt nöjda med att starta säsongen med en seger. För egen del har jag längtat till denna match ända sen jag såg att vi skulle möta Kumla i premiären så det var extra skönt att få göra två mål. Men det viktigaste var såklart att vi kan bärga med oss 3 poäng hem till Köping" säger Anton efter matchen.

Mina tre glädjeämnen: 
*** Laginsatsen. Ingen faller ur ramen och alla gör idag en stark insats. 
** Coachningen. Tränaren Daniel Eriksson matchar idag sitt lag på ett imponerande sätt. Special teams är bra idag och man stänger ner Kumlas bästa femma på ett bra sätt. 
* Offensiven. När KHC spelar som dem gjorde idag så tycker jag att alla som har chans att ta sig ner till ishallen ska komma ner och njuta av bra hockey så försöker vi fylla hallen i hemmapremiären! 

Grattis till 3 poäng!
Jerker Permats

Nyheter från våra lag
05, 18/09 20:09 
Juniorerna, 18/09 19:45 
Juniorerna, 17/09 19:48 
Juniorerna, 11/09 18:39 
Juniorerna, 10/09 19:02 
06, 04/09 21:05