Games Online
Köping HC på Facebook
Hockeybutiken
Köping HC Sponsorer
Köping Hockey Club Team A

Inför Skövde borta 26/10
2016-10-25 21:58
Foto: Joakim Pettersson HobbyFotograf
Imorgon är det dags för den avslutande matchen i första omgången. Det är Skövde som tar emot Köping. Skövde är ett lag med stora ekonomiska muskler men trots det ligger dem placeringen bakom Köping i tabellen. Matchen är således oerhört viktig när första omgången ska summeras. 

Skövde sänder även matchen genom livestream. Vill man se matchen i Köping så kommer O´learys att sända matchen 19.00! 

Martin Jörgensen är tillbaka i laget efter avstängning. Lars Jinghage som dragits med stora skadebekymmer gjorde comeback i måndags men är inte spelklar än annars kommer Köping till spel med fullt lag. 

Lycka till! 
Tung seger för KHC
2016-10-23 19:22
Foto: Joakim Pettersson HobbyFotograf
Köping inleder matchen på ett bra sätt hemma mot Mariestad och det verkar som man släppt derbyförlusten väl från i fredags. Annars har Mariestad flest chanser i första perioden men då klev 30 Christoffer Hanning fram stort. Även kapten 44 Linus Johansson vikariera som målvakt genom att rädda ett öppet läge för Mariestad. I slutet av perioden fick Linus Pellefolk, tidigare arbogaspelare, ett matchstraff efter en ful tackling på 65 Emil Forsberg. Sammanfattningsvis hänger Köping med ett välspelat Mariestad på ett bra sätt under första perioden och ett oavgjort resultat känns rättvist.

Period 1
0-0
Skott 3-10

Andra perioden börjar på bästa möjliga sätt då Köping utnyttjar sitt numerära överläge och gör 1-0 genom en bombande 70 Jimmy Hellström assisterad av 12 Sebastian Åkesson. Ett fint hockeymål så inte ens gnällspikarna på läktaren kan gnälla. Efter det inledande powerplayet dominerade Köping spelet och gjorde säsongens kanske bästa andraperiod. Köping spelade med hög fart och ett skickligt passningsspel. Både 2-0 eller 3-0 hade inte varit orättvist.

Period 2 
1-0
Skott 15-7

Tredje perioden imponerar Köping stort i sättet man sätter press på Mariestad. Man bjuder inte på någonting. Dom gånger Mariestad spelar sig igenom till bra chanser står en storspelande 30 Christoffer Hanning i vägen. Rent spelmässigt gör Köping den bästa matchen som jag sett för säsongen över 60 minuter på hemmaplan. Vilket styrkebesked och hålla nollan mot Mariestad hemma.

Slutresultat 
1-0 (0-0,1-0,0-0)
Skott 25-28

Mina tre glädjeämnen 
*** Christoffer Hanning och hans försvar håller nollan mot seriens bästa offensiv.
** Emil Forsberg. Han bidrar både med en stark defensiv och skickliga uppspel men framförallt kryper han in under skinnet på motståndarna hela matchen igenom. 
* Edvin Johansson gör återigen en grym insats. Kanske Köpings bästa spelare första 10 matcherna av serien.

Grattis!
Jerker Permats
Inför Mariestad hemma 23/10
2016-10-22 22:47
Efter den svidande derbyförlusten mot Arboga igår laddar Köping Hockey om för revanch imorgon mot serietrean Mariestad BoIS. Mariestad har hittis imponerat stort i upptakten av serien och spelat in 20 poäng i jämförelse med Köpings 12 poäng.

Köping Hockey förlorade derbyt på fredagkvällen med 8-3. Jag var själv inte på plats men vad jag förstått genomförde Köping första halvan av matchen på ett väldigt bra sätt för att sedan falla ihop andra delen. Imorgon kommer det bjudas på ishockey av hög kvalité när Mariestad gästar, i mina ögon är dem tillsammans med Borlänge det skickligaste laget i serien så ta er ner till hallen och stötta vårt kära KHC. 16.00 är det nedsläpp!

Lycka till.
Jerker Permats
DERBYDAGS!
2016-10-20 21:05
Foto: Joakim Pettersson HobbyFotograf
Imorgon är det dags för säsongens första "riktiga" derby. Det är Arboga som får inleda rond 1 på hemmaplan. Köping kommer med fullt manskap förutom långtidsskadade Lars Jinghage. 

Det är inte bara ära och prestige som väntar segraren i morgondagens kamp utan det är även en sexpoängsmatch på spel. Arboga ligger tre poäng före i tabellen så matchen är av stor betydelse. 

En extra krydda till matchen är självklart att Köping Hockeys tränare förra säsongen Mattias Karlsson nu är tränare för ärkerivalen Arboga. En annan som brukar sätta färg på derbyna är backen Emil Forsberg som säger så här om morgondagens fight:

"Det ska bli sjukt kul att spela derbyt imorgon, jag hoppas det blir mycket känslor och hög fart. Sen hoppas jag att Köpingsfolket åker till Arboga för att stötta oss så att det blir en härlig stämning på läktaren" 

Lycka till imorgon så visar vi vilka som är bäst i KAK!
NEW BODY
2016-10-20 12:03

Försäljningen av New Body har nu påbörjats av samtliga lag i Föreningen.


Försäljningsperioden är t.o.m 14 November i Rosa katalog.

Den finns även att titta i på  www.newbody.se


Leverans kommer v 47 o 48


Så passa på att köpa lite strumpor till Mormor i Julklapp.......


Lycka till med försäljnigen...


//Styrelsen

Nyheter från våra lag
Tre Kronors Hockeyskola, 28/10 12:09 
06, 27/10 19:37 
06, 24/10 08:10 
07, 21/10 16:57 
06, 18/10 13:05 
Juniorerna, 16/10 16:53