Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Förstärkning till A-truppen
2018-06-17 21:11
Karl Sand har skrivit på ett två-årskontrakt med Köping Hockey. Han är född 1998 och kommer närmast från spel i Mora IK j20 Superelit. Karl har Mölndal som moderklubb, därefter representerade han Frölunda på u16 Elit-nivå. Efter det blev det två säsongen med Mora IK:s j18 Elit och sedan ytterligare två säsonger i deras j20 Superelit-lag. 
Med sina 191 centimeter och 93 kilo får vi en stor och stark offensiv spelare som kan ställa till med oreda i anfallszon. Karl kan både spela forward och center. Han kommer att spela i tröja nummer 70.

Sportgruppen hälsar Karl välkommen till Köping HC!
ÅRSMÖTE 26/6-18
2018-06-12 20:45
KALLAR SAMTLIGA MEDLEMMAR I KÖPING HOCKEY TILL ÅRSMÖTE 
TISDAGEN DEN 26 JUNI 
KLOCKAN 18.00
PLATS CAFETERIAN I ISHALLEN

BJUDER PÅ TILLTUGG.

VARMT VÄLKOMNA 

STYRELSEN KÖPING HOCKEY
Proofdoor cup är tillbaka!
2018-05-29 14:56

24-26/8 är det återigen dags för proofdoor cup!
Upplägget är som sist. Lokalrivalerna IFK Arboga, Surhammars IF och även VIK hockey som trots avancemang till allsvenskan deltar i årets upplaga utav proofdoor cup! 

Såhär säger Anders Mellberg ordförande i marknadsgruppen.
- Det här betyder oerhört mycket. Att vi återigen kan arrangera den här turneringen igen med de lokala lagen och de kan samlas här hos oss i Köping. Det blir mycket folk som kommer till Köpings ishall och det är ett stort event för oss som förening.


Mittmedia kommer vara på plats den fullspäckade helgen.

- Alla är nyfikna på var lagen står på försäsongen och Proofdoor Cup har visat sig vara en magnet när det kommer till att få en bild av status hos de olika lagen. Kul att KHC fått ihop samma sammansättning lag i år igen och jag är säker på att det kommer att bli en spännande turnering och, ja en folkfest i Köpings ishall. Livesändningar, reportage och analyser, det kommer ni få på VLT och Bbl/AT under hela den helgen. Säger Carl Juborg nyhetschef sport på mittmedia (tidigare måltjuv och kvalhjälte i KHC) 

Vill du gå med oss?
2018-05-26 11:23
Hej!
Har du inget för dig i eftermiddag?
Kom till Gammelgården klockan 13.25 och gå föreningsmarschen med oss. 
Om vi blir 20 stycken eller fler får KHC ett bidrag från Sparbanken på 2500 kronor.

Vi vet att det är sent påkommet, det har tyvärr blivit en miss i kommunikationen och vår inbjudan hade hamnat på villovägar. 

/Styrelsen i KHC
Läs här om våra nyförvärv!
2018-05-25 09:00

Jonas Eneroth, målvakt född 1997 är klar för KHC.
Jonas är född i Uppsala och har Almtuna IS som moderklubb. Senaste säsongen så spelade Jonas i Enköping där han stod 10 matcher. Bland annat två stycken matcher mot KHC som han och Enköping gick segrande ur.

 


Även två forwards, tvillingarna Filip och Alexander Puurunen födda 1996 är klara för spel i KHC.
Bröderna är födda och uppvuxna i Kungsör och gjorde debut i Kungsörs a-lag redan som 15-åringar. Grabbarna är lite utav ett par nomader som har mellanlandat i bland annat Arboga, Vännäs, Sollefteå och även en sväng på andra sidan pölen i Utha Outliners i WSHL. Nu står det alltså klart att grabbarna vänder ”hemåt” igen. Då dem skrivit 2-årskontrakt med Köping HC.

Vädigt kul när spelare fostrade i vår omnejd väljer att spela i KHC.

 

 

Det står även klar att Jonas Nyman inte kommer att representera KHC nästa säsong.
Vi tackar för den gångna säsongen och önskar den hala forwarden med det fina handledsskottet lycka till i framtiden! 


Nu tar vi helg och njuter utav "yran" och det fina vädret!

Väl mött / JP

Dataskyddsförordningen
2018-05-21 21:45

Den 25 maj 2018 träder dataskyddsförordningen, GDPR, in och ersätter personuppgiftslagen, PUL. Du som medlem hos oss har rätt att veta vilka uppgifter vi har om dig, hur vi sparar dem och i vilket syfte vi sparar dem.

Syftet med att spara nedanstående uppgifter är att kunna fullfölja vårt åtagande som förening gentemot dig som medlem eller målsman till medlem. Exempel på detta är gruppindelningar, fakturor och information. Vi använder även dina personuppgifter för att skicka ut kallelser, information och utskick som är relevant för dig som medlem eller målsman. En del av er har licensförsäkring och där behöver vi personuppgifter för att kunna registrera detta genom Svenska Ishockeyförbundet.
Vi samlar denna information digitalt i ett medlemsregistersystem som heter SportAdmin. Det kan även innebära att pappersutskrifter av gruppindelningar sker av ansvariga ledare eller andra personer i och utanför vår verksamhet som behöver dessa uppgifter, till exempel arrangörer av tävlingar.

Vi samlar in följande information:
-       Namn
-       Personnummer
-       Adress
-       E-postadress
-       Telefonnummer
-       Bilder

Börja med att ladda ner SportAdmins medlemsapp som ni fått information om i ett tidigare mejl. När du laddat ner appen kommer du att mötas av ett pop-up fönster där du godkänner de nya användarvillkoren (se ovan). 

I medlemsappen får du som medlem koll på bland annat dina aktiviteter, kallelser (med pushnotiser), kalender, kontakter, nyheter och utskick. För dig som förälder innebär det också en enklare idrottsvardag då du kan samla allt på en och samma plats.


Om du slutar som medlem hos oss har du rätt att få informationen borttagen. Säg då till så raderar vi de uppgifter vi har om dig, så länge vi inte måste spara dem enligt någon annan överstyrande lag.

 

Vid frågor, kontakta:

Anna Eriksson, ordförande, anna@kopinghockey.se

Malin Jonasson, webbansvarig ungdom/junior, malinjonas@hotmail.com

Nyheter från våra lag
05, 30/05 08:19 
08, 22/05 15:58 
07, 17/04 21:15 
04, 17/04 21:08 
05, 13/04 20:18 
 
Games Online
Köping HC på Facebook
Hockeybutiken
Köping HC Sponsorer